Нов бизнес център откриха в Плевен [ИП]

Икономика

Нов бизнес център с 15 нови работни места отвори официално врати тази седмица в Плевен. Откриването на новия обект в жк „Дружба“ уважиха представители на държавната и местна власт, на бизнеса в града, директори на учебни заведения в общината, кметове на кметства, близки и приятели на домакините. От името на Общински съвет – Плевен успех на начинанието пожела председателят на местния парламент Мартин Митев.
„Не всеки ден в Плевен ставаме свидетели на нова инвестиция, въпреки факта, че сме седмия по големина град в страната. Във финансово- икономическата обстановка, в която живеем, решението за инвестиция освен далновидност и мъдрост, означава и смелост. Винаги се радвам, когато виждам как бизнеса избира Плевен за своите проекти и искрено се надявам, че това ще се случва все по-често. Не на последно място е важно да отбележим, че всички тези хора плащат данъците си в нашата Община“, каза в поздравлението си Мартин Митев. Той пожела на домакините да бъдат преди всичко здрави, да разчитат на добър екип и да бъдат успешни в начинанията си. От името на местния парламент Мартин Митев връчи и символичен подарък – икона на Божията майка, която да ги закриля и напътства в делата им.

Решението за реализацията на новата инвестиция в Плевен, която възлиза за над 600 000 лв., е взето преди около година и половина. Днес  новият търговски център в Плевен и 79-ти магазин за компанията в страната е вече факт.
Текст и снимки: Пресцентър ОбС-Плевен

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com