РУО - Плевен. Свободни работни места

НУ „Христо Ботев“ в Плевен обявява свободно работно място за чистач-хигиенист от ноември 2024 година

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен обяви ново свободно работно място за позицията чистач-хигиенист в Начално училище „Христо Ботев“, град Плевен. Позицията ще бъде свободна от 4 ноември 2024 г. и е с неопределен срок на трудов договор, при пълно работно време.

Кандидатите трябва да имат завършено средно общо образование, но не са необходими специални квалификации или трудов стаж. Документи за кандидатстване се приемат в периода от 23 октомври до 29 октомври 2024 г. в сградата на училището, намираща се на ул. „Парашкев Цветков“ №35. За допълнителна информация желаещите могат да се свържат с канцеларията на телефон 064/802692.

Кандидатите трябва да представят заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа, удостоверяващ завършената степен на образование, както и справка за придобития стаж и професионален опит, ако има такъв. След приключване на процеса на подбор, успешният кандидат ще бъде задължен да предостави свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед.