Община Кнежа стартира конкурс „ЖЕНА НА ГОДИНАТА“.

Плевен днес


Преразказ на новината:

В чест на Международния ден на жената, Община Кнежа и Народно читалище „Борба-1896“ град Кнежа организират за първи път конкурса „ЖЕНА НА ГОДИНАТА“. Целта е да се отличат и популяризират дамите от общината, които са допринесли за обществото чрез своята работа, ангажираност и участие в благотворителността. Инициативата цели да номинира жени, които са пример за подражание в различни сфери като образование, здравеопазване, спорт, администрация, бизнес, граждански организации и НПО, както и от обикновените граждани.

Номинирането продължава до 19 февруари, като всеки може да изпрати предложение на е-мейл адреса на общината, включващо име, професия, заслуги на предложената дама и актуална снимка. След това ще последва етап на гласуване чрез SMS, който ще стартира на 21 февруари и ще завърши на 7 март. Победителките ще бъдат определени чрез това гласуване.

Техните награди включват статуетка „Жена на годината“, грамота и предметни награди, осигурени от общината, които ще им бъдат връчени по време на официален коктейл, организиран на 8 март от 12:00 часа в ресторант „Хибрид“.

За повече информация относно конкурса, хората могат да се свържат с Александра Нинова и Искра Цанкова на посочените телефонни номера.

Източник на информацията: PlevenZaPleven