РУО - Плевен. Свободни работни места

Обявено свободно място за учител в ДГ „Щастливо детство“, с. Чомаковци – старт от 18.10.2024 г.

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен публикува обява за ново свободно работно място за длъжността учител в детска градина „Щастливо детство“, село Чомаковци, община Червен бряг. Позицията ще бъде на разположение от 18 октомври 2024 година и е разположена в филиала в село Девенци.

За да бъде наета, кандидатът трябва да има завършено висше образование с квалификация „бакалавър“. Приемливи специалности включват предучилищна педагогика, начална педагогика и социална педагогика. За позицията не се изисква предишен трудов стаж, но се предпочита кандидатите да живеят в близост до детската градина.

Работата ще бъде на пълно работно време и ще се предлага трудов договор за определен срок. Заявления за заемане на длъжността ще се приемат от 14 до 16 октомври 2024 година в сградата на детската градина на адрес село Чомаковци, улица „Христо Ботев“ №26 или по електронната поща. Необходимите документи за кандидатстване включват заявление, професионална автобиография, копие от документа за образование и квалификация, справка за трудовия стаж, както и свидетелство за съдимост и медицинска карта, които ще бъдат необходими на кандидата, който ще бъде назначен.

Всички заинтересовани лица могат да получат допълнителна информация на телефон 0886128553.