„Обявиха график за миене на улици в Плевен на 17 юни 2024“

Последни новини


Плевен се подготвя за поредната акция по почистването на градските улици. На 17 юни 2024 г., ДЗЗД АСА КЛИЙНИНГ, които отговарят за поддръжката на градската чистота по договорената обществена поръчка, ще проведат планово миене на редица улици и пространства в град Плевен.

Сред зоните, които ще бъдат обхванати от почистващите дейности, са ул. „Неофит Рилски“, ул. „Константин Величков“, част от ул. „П. Р. Славейков“ – от ул. „Неофит Рилски“ до ул. „Васил Априлов“, ул. „Парашкев Цветков“, ул. „Георги Раковски“, изхода на Плевен в посока гр. Русе, ул. „Св. Климент Охридски“, бул. „Христо Ботев“, както и бул. „Русе“ в района на хотел „Балкан“ и Трудовото поделение.

Във връзка с предстоящите дейности, от АСА КЛИННИНГ отправят апел към жителите на града да не паркират автомобилите си на посочените места, за да може процесът на почистване да премине гладко и безпрепятствено. Благодарение на съдействието на гражданите, екипът ще може да извърши необходимото измиване на улиците по-ефикасно и качествено.

Важно е всички да бъдат съобразителни и да подпомогнат усилията за поддържане на чист и приветлив градски вид, което допринася не само за естетиката, но и за комфорта и здравето на общественото пространство в Плевен.