„Обявяване на графика за измиване на улици в Плевен, 11-12 юни 2024“

Последни новини


Плевенските улици ще блестят след планово миене

ПЛЕВЕН – Жителите на град Плевен и техните гости ще имат възможността да се наслаждават на пресни и чисти улици след предстоящата инициатива по тяхното миене. ДЗЗД АСА КЛИЙНИНГ, фирмата ангажирана с поддържане чистотата на града, съобщи за установения график на миенето за предстоящите дни.

На 11 юни, вторник, ще бъдат почистени основни артерии, включително ул. „Кл. Охридски“ до ул. „Десети декември“, ул. „Десети декември“ обратно до ул. „Кл. Охридски“, ул. „Ст. Михайловски“, ул. „Е. Васкидович“, както и ул. „Българска авиация“ от „Кайлъка ресурс“ до КАТ – Плевен.

Следващият ден, 12 юни, сряда, миенето ще продължи по улици „Йордан Йовков“, „Браила“, „Одеса“, „Христо Ясенов“, „Сергей Румянцев“ до ул. „Рила“, „Десети декември“, „Републиканска“, и от Колелото на ул. „Българска авиация“ до магазин Метро.

От компанията изразиха надежда за съдействие от страна на плевенчани: „Обръщаме се с призив към гражданите да освободят улиците от паркираните си автомобили, за да бъде постигнато ефикасно почистване и измиване.“ С този акт на гражданско сътрудничество ще се осигури максимална ефективност на процесите по почистване.