Открива се международно пчеларско изложение „Пчеларство – Плевен 2024“.

Плевен днес


В Търговски център „Мания тауър“ в Плевен се открива 21-вото издание на международното пчеларско изложение „Пчеларство – Плевен 2024“. Събитието ще продължи от 8 до 11 февруари и ще събере 112 изложители – фирми, пчелари и организации от България и множество други страни, включително Австрия, Италия, Германия, Англия, Полша, Сърбия, Турция, Гърция, Финландия, Франция, Хърватия, Румъния и Словения.

Посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят с широка гама продукти, свързани с пчеларството, включително пчелни продукти и производни като лечебна козметика, храни и напитки, както и последните иновации в пчеларското оборудване, инвентар, восъчни основи и ветеринарни препарати. Също така ще се предлагат услуги и продукти като опаковки, етикети, лицензирани лаборатории, специализирано обучение, финансиращи организации и консултантски услуги, превозни средства и техника за бранша, както и продукция от медоносна растителност.

Организаторите на изложението очакват голям брой посетители, които да разгледат, обсъдят и закупят продукти от водещите български и международни производители, допринасяйки така за развитието на пчеларския сектор.

Източник на информацията: PlevenZaPleven