Отложеният Рок Концерт „Криминале и приятели“ Се Провежда Довечера на Централния Площад в Плевен

Последни новини


Въпреки принудителното отлагане, заради лошото време, дългоочакваният концерт на рок групата „Криминале“ най-после ще зарадва феновете си тази вечер, 16 май. Събитието ще се разгърне от 20:00 часа на откритата сцена на площад „Възраждане“ и е включено в празничната програма на град Плевен.

Под мотото „Криминале и приятели“, концертът обещава чудесна музикална програма, в която ще участват Общински хор „Гена Димитрова“ с диригента Анелия Дечева, популярната изпълнителка Биляна Добрева, д-р Мартин Николов и гайдарят Венцислав Петков. Организаторите съобщават, че в спектакъла ще се включат и други музиканти, които през годините са оставили следа в историята на групата.

Тази вечер също ще е специална с оглед на 25-годишнината от създаването на „Криминале“. По този повод групата ще представи нова авторска песен, която се очаква с нетърпение от верните им почитатели.

Организаторите на събитието призовават плевенчани и гостите на града да станат част от музикалния празник и да подкрепят местните артисти. Концертът „Криминале и приятели“ е подготвен така, че да донесе истински рок дух във вечерта и да впечатли публиката не само със знакови песни, но и с актуални музикални изненади.