Планово Измиване Улици в Плевен, 28 Юни: Граждани, Освободете Паркираните Автомобили

Последни новини


Плевен ще има чистота на централните улици след акцията за измиване на 28 юни

Плевенските улици отново ще блестят чистота след планираната акция за тяхното измиване на 28 юни, както съобщи фирмата изпълнител ДЗЗД АСА КЛИЙНИНГ. В рамките на тази инициатива ще бъдат почистени основни пътни артерии в сърцето на града, което ще допринесе за подобряването на обществената среда и комфорта на плевенчани и гостите на града.

Сред целевите места за обхват са някои от най-натоварените и значими улични участъци, включително ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Полтава“, ул. „Ресен“, ул. „Цар Симеон“ и ул. „Димитър Константинов“ (от ул. „Катя Попова“ до ул. „Иван Вазов“). Освен това ще бъдат почистени и паркингът при Община Плевен, както и улиците „Бъкстон“ и „Кайзерслаутерн“. Допълнителна грижа ще бъде обърната и към ул. „Сторгозия“ край Софийската магистрала, където предстоят довършителни дейности.

От Община Плевен отправят призив към местните жители да допринесат за успеха на тази инициатива, като освободят улиците от паркираните си автомобили. Това ще позволи на екипите на почистващата фирма да проведат ефикасно и задълбочено почистване.

Измиването на улиците е част от по-широка програма за поддържане на хигиената и визуалния облик на града, което от своя страна спомага за повишаване на качеството на живот на плевенчани и тяхната сигурност. Активното участие и сътрудничество от страна на обществеността е от ключово значение за успеха на подобни градски дейности.