Плевенска улична почистота: Измиване на улици на 02 юли

Последни новини


Плевен – На 2 юли (вторник), запланирано е измиването на няколко ключови улици в града, съобщи изпълнителната фирма ДЗЗД АСА КЛИННИНГ. Според обявения график за почистване, мероприятията ще обхванат следните локации: улица „Балчик“, улица „Еделвайс“, паркингът при Панорама „Плевенска епопея 1877“, алея „Андрей Романов“ в посока от панорамата към улица „Хаджи Димитър“ и района от началната тролейбусна спирка към блок 5 в жилищен комплекс „Сторгозия“.

Компанията, която е изпълнител на договор за обществена поръчка с Община Плевен, има задачата да поддържа чистотата, като извършва метене, миене на улици, тротоари, площадни пространства, спирки на обществения транспорт, подлези и почистване на отводнителни оттоци в града.

Във връзка с предстоящите дейности, от компанията призовават жителите да не паркират техните автомобили на посочените места, за да се осигури беспрепятственото и ефективно протичане на почистването. Визираната съвместна работа между граждани и изпълнители цели подобряване състоянието и външния вид на уличната инфраструктура в Плевен.