Плевенски полицаи съдействат на водачка с проблемна гума на пътя.

Плевен днес


В Плевен, България, служители на полицията Красимир Марковски и Георги Георгиев са помогнали на семейство, което имало проблем с аварирала гума на своя автомобил по главен път Е-83. Произшествието се случило през нощта на 10 февруари. Докато били на патрул, полицейските служители открили автомобила на семейството в трудна ситуация и незабавно взели мерки – ограничили движението в засегнатия участък на пътя и помогнали за смяната на спуканата гума.

За изключителните си действия, служителите на реда получили благодарности в социалните мрежи от г-жа Катерина Йорданова, която признала техните добри постъпки и ги аплодирала за техния хуманизъм. Тя изразила благодарността си, пишейки, че поведението на служителите заслужава уважение и че техният пример трябва да бъде последван от други, като подчертала значението на добротата в обществото.

Източник на информацията за тези събития е МВР Плевен, и тази история беше една от многото новини в региона, сред които са и други произшествия като катастрофа между Кнежа и Червен бряг, пожар в къща в Бръшляница, инцидент с товарен автомобил в Левски и засечен пиян шофьор на плевенски булевард.

Източник на информацията: PlevenZaPleven