Плевенски Улици Подлежат на Измиване от Екипи на 25 Юли

Последни новини


Титла: Планирано е измиване на улици в Плевен на 25 юли

Плевен, 24 юли 2024 г. – Утре, 25-ти юли, жителите и гостите на града ще станат свидетели на операции по измиване на важни улични артерии. Според официалната информация, предоставена от компанията „Уейст солюшънс България“, екипите ще се фокусират върху участъка от Сладкарската кооперация до Автогара Север, а също и по улица „Вит“.

„Успешното почистване на всяка от тези зони изисква съдействието на гражданите. Нека бъдем отговорни и премахнем автомобилите си от въпросните места“, апелира представителят на „Уейст солюшънс България“.

От компанията подчертават, че продължават с традицията да използват не питейна вода за своите операции. Това е важно не само поради екологичните съображения, но и защото гарантира ефективността на процедурите при спазване на водните ресурси.

С оглед на оптимизирането на работния процес и намаляване на възможните неудобства за гражданите, органите на реда настоятелно препоръчват временното изтегляне на паркираните по посочените участъци автомобили.

Кметството на Плевен призовава всички да проявят разбиране и да съдействат за поддържане на чистотата и благоустрояването на града.