Плевенски Център за деца предлага летни ваканционни забавления безплатно.

Последни новини


Плевенските деца се радват на цветни летни ваканционни дни, в които творчеството и спортът играят водеща роля в Центъра за подкрепа на личностното развитие – Център за работа с деца. От рисуване и моделиране, до уроци по народни и модерни танци, програмата предоставя вълнуващо разнообразие от дейности за децата през юли.

„Имаме страхотната възможност да предложим на децата незабравимо преживяване, да развият своите интереси и да се забавляват“, споделя Ивайло Лазаров, ръководител на Ученическа спортна школа, който въвежда динамиката на спорта с разнообразни игри на открито като тенис, футбол, народна топка, и други.

На сцената в Актовата зала, младите таланти между 7 и 14 години ще имат шанса да заблестят, като е предвиден специален талант шоу под ръководството на Петя Банева. Събитията са насрочени за 15 и 31 юли от 10.00 до 12.00 часа, като са гарантирани вълнения и аплодисменти от публиката.

Кулминацията на летния месец ще бъде ознаменувана с грандиозна изложба на детски творби, концерт и забавна дискотека на 31 юли. Тези ваканционни дни обещават да запечатат спомени в сърцата на децата и да подкупят сърцата им с красотата на изкуството и радостта от играта.