Плевен Отдаде Почит на Пенсионирани Директори на Детски Градини

Последни новини


Плевенските Детски Градини Изказаха Благодарност на Техните Директори за Посветения Труд

Община Плевен изрази почит и внимание към трите директори на детски градини, които отбелязаха преминаването си към заслужения отдих след години предана работа. Срещата, организирана в чест на Румяна Николова от ДГ „Теменуга“, Геновева Иванова от ДГ „Ралица“ и Мариана Влахова от ДГ „Юнско въстание“, бе украсена с цветя и топли думи от заместник-кмета Елина Димитрова.

В своята реч Елина Димитрова подчерта ангажимента и любовта към възпитанието, които бившите директори са показали през годините. „Благодаря Ви от сърце за положения труд, за всеотдайните усилия и любовта, вложени през всичките тези години от Вас в работата с децата,“ заяви тя, выражавайки сеептилна надежда директорите да продължат да поддържат връзка с детските градини и занапред.

От името на кмета на Плевен, д-р Валентин Христов, бяха връчени и благодарствени адреси, които отразяваха признанието за дългогодишната тяхна отдаденост: „Приемете моите и на ръководството на Община Плевен благодарности за Вашите дългогодишни последователни и ползотворни усилия в качеството Ви на директор на детската градина,“ се казва в адреса.

Д-р Христов отправи и лични пожелания, като подчерта значението и гордостта от каузата, като пожела на пенсионираните директори здраве и духовно издигане: „Пожелаваме Ви здраве, висок дух и нови поводи за удовлетворение и самочувствие!“

Това не бе всичко – Румяна Николова, Геновева Иванова и Мариана Влахова бяха потопени в море от цветя от името на кмета с посланието, че „един учител в сърцето си остава учител цял живот“ и че пенсионирането е само „по документи“.

Тържеството в Община Плевен отслужи подобаващо отдаване на почит към тези, които са посветили годините си на образованието и възпитанието на най-малките граждани на града и застави пример за уважение към професията на учителя.