„Плевен присъединява към турне „Концерти с кауза“ за подкрепа и музика“

Последни новини


Плевенската публика ще има уникалната възможност да се наслади на редица талантливи български изпълнители на 10 септември в Летния театър в парк „Кайлъка“, когато градът се присъединява към „Концерти с кауза“ 2024. Събитието е част от общонационално турне, целящо да насърчи по-голямото присъствие на българска музика в националния ефир и да подкрепи хората с репродуктивни проблеми.

Сърцето на Плевен ще бие в унисон с изпълненията на известни имена от българската музикална сцена, сред които са Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Дует „Шик“, Милена Славова и много други.

Специален акцент на програмата ще бъде участието на млади таланти от Музикален център Dori Dios под ръководството на Дори Люцканова, които ще се присъединят към звездите за изпълнение на някои от най-големите им хитове.

„Да сверим биологичния си часовник навреме“ и „За повече българска музика в национален ефир“ са кампаниите, които турнето има за цел да популяризира, обединявайки сили със Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“, Студио „Спринт Проджект“ и други партньори.

Поканата за концерта вече е разтръбена и във Фейсбук, където жителите и гостите на Плевен могат да открият повече информация и да се включат в музикалния празник.

Билетите за събитието са вече в продажба, като могат да бъдат закупени на място в Плевен и онлайн, като част от печалбата ще бъде дарена за инвитро процедура на семейство в нужда.

Повече информация за билети и резервации може да бъде открита на уебсайтовете на Eventim, Bilet.bg, Epaygo.bg и Grabo.bg, както и в местните каси на Изипей, бензиностанции OMV, Български пощи, книжарници ORANGE, Технополис и Office 1.