Плевен ще е домакин на националния форум „Анатомия на бизнеса“ [ПД]

Общество

Плевен ще е домакин на националния форум „Анатомия на бизнеса“, който ще се проведе от 28 до 30 септември 2018 г. Домакин на събитието ще е Медицинският университет. Организатор на проявата е JCI България.
Темата има за цел да покаже, че бизнесът може, а и трябва да функционира като един цялостен и завършен организъм. В програмата са включени различни бизнес лекции и workshop-и. „Целта е да привлечем посетители от региона и страната, а и не само. Конвенцията ще бъде място, на което ще могат да се срещнат различни организации от региона, които имат общи цели и възможност за съвместно сътрудничество“, споделят организаторите.
Форумът ще е полезен за всички млади проактивни хора, предприемачи и бизнесмени, както и студенти и ученици (български и чуждестранни), които искат да научат повече за бизнеса.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com