Прекъсвания на водата в Плевен и индустриалната зона днес.

Плевен днес


Водоподаването в няколко района на град Плевен и в областта ще бъде прекъснато заради аварийно-ремонтни дейности. В Плевен, на улиците „Тодор Каблешков“, „Тотлебен“ и „Анастасия Димитрова“, ще се работи по отстраняването на аварии на вътрешните водопроводи, като водоподаването ще бъде нарушено от 9:30 до 13:30 часа. Освен това, на улица „Българска авиация“, в северната промишлена зона на Плевен и в село Опанец, авариен ремонт на довеждащ водопровод ще прекъсне водоснабдяването от 9:30 до 14:00 часа.

В област Плевен, ремонти на разпределителните мрежи ще има в град Кнежа (3 и 4 район), както и в селата Върбица и Реселец. В село Трънчовица се отстранява авария на довеждащ водопровод. В Кнежа водоснабдяването ще бъде нарушено от 9:30 до 13:30 часа, а в останалите засегнати селища – до 15:00 часа днес.

На следващия ден, 29 февруари 2024 година, планова профилактика на електрическата мрежа ще се извършва в град Левски, селата Аспарухово и Малчика от 9:00 до 14:00 часа, и в село Козар Белене от 13:30 до 17:00 часа. Водоснабдяването в изброените населени места ще бъде нарушено заради прекъсването на електрозахранването на съоръженията, доставящи вода.

Тази информация е предоставена от ВиК Плевен.

Източник на информацията: PlevenZaPleven