Прибраха двама в ареста за притежание на наркотици [ИП]

Крими

На 2 октомври 2018 година около 15:30 часа на улица „Катя Попова“ в град Плевен при обиск на 29-годишен от Плевен в джоб на яке, в кутия от цигари е намерена хартиена опаковка с размери 2/1 см, съдържаща бяло кристално вещество, информират от полицията. По данни на мъжа веществото е „пико“ за лична употреба. Задържан е за срок до 24 часа. Уведомен е прокурор при РП – Плевен за престъпление по чл. 354 а, ал. 3, т. 1 от НК. Образувано е бързо производство, по което работата продължава.
На 2 октомври 2018 година около 15.30 часа в жк. „Сторгозия“ в град Плевен при обход от служители на Второ РУ при ОДМВР – Плевен е забелязан и разпознат 28-годишен от село Биволаре, казаха органите на реда. При опит да бъде проверен мъжът побягва като изхвърля в тревните площи пред жилищен блок един сив станиол с неправилна формата с приблизителни размери 2х2 см, съдържащ бяло кристално вещество. По данни на лицето веществото е пико. 28-годишният е задържан за срок до 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор в РП – Плевен. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 354 „а“ ал. 3, т. 1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com