Продължават баскетболните финали U16 в София и Самоков с онлайн статистика

БАСКЕТБОЛ Спорт


Състезателният дух продължава да обзема младите спортисти, като днес София и Самоков са домакини на поредица от вълнуващи двубои в рамките на Държавните първенства по баскетбол за момичета и момчета под 16 годишна възраст. Любителите на баскетбола могат да проследят онлайн протоколите в реално време, като се насладят на живото обновяване на статистиките за всяка игра.

Състезания за момичета U16 започват с мача между „Левски“ и „Септември 97“ от 10 часа сутринта. Следващата игра насрочена за 12:00 ч. е срещата на „Берое Стар Загора“ срещу „Пирин Гоце Делчев“. Малко след обяд, в 14:00 ч., публиката ще стане свидетел на двубоя между „Шампион 2006“ и „Локомотив София“. И накрая, от 16:00 ч., „Рилски спортист“ и „Вълци Разград“ ще излязат на терена в търсене на победа.

За момчетата U16, съперничеството започва в 12:00 ч. с мача между „Дунав 2007“ и „Черно море Тича“. „Миньор 2015“ и „БУБА Баскетбол“ ще изиграят своята среща в 14:00, а „Тунджа Ямбол“ ще се изправи срещу „ЦСКА“ в 16:00 ч. За финал на днешната програма, от 18:00 ч., „Спартак Плевен“ и „Делфин“ ще се борят за победата.

Всички резултати и точки в реално време ще бъдат достъпни онлайн, позволявайки на феновете да следят напредъка на своите отбори с лекота от всяка точка на света.
Информацията за тази новина е предоставена любезно от bgbasket.com