„Продължават измиванията на улици в Плевенски квартал „Сторгозия“ на 4 юли“

Последни новини


Плевен Се Подготвя за Освежаване: На 4 Юли Предстои Миене на Улици в Девети Квартал и ЖК „Сторгозия“

В град Плевен се очаква поредната инициатива за подобряване на градската среда. На 4 юли, жители и гости на Деветия квартал и жилищния комплекс „Сторгозия“ ще станат свидетели на планово измиване на улиците. Отговорни за изпълнението на дейностите са екипите на ДЗЗD „АСА КЛИЙНИНГ“, които ще се фокусират върху следните райони:

– ул. „Странджа“,
– ул. „Мур“,
– ул. „Гургулят“,
– ул. „Цар Шишман“,
– ул. „Кукуш“,
– ул. „Емил Димитров“ /от началото до ул. „Хаджи Димитър“/,
– ул. „Гюмюрджина“,
– улицата покрай пазара в жк „Сторгозия“,
– пространствата при блоковете 44-45-26-48-36-21 в жк „Сторгозия“.

От общината апелират към гражданите с молба те да съдействат, като освободят засегнатите улици от паркирани автомобили. Тов е необходимо условие за осъществяването на качествено и ефикасно почистване. Според общинските служби, редовното поддържане на чистотата на улиците има ключово значение за създаването на приятна градска среда и повишаване качеството на живот на гражданите.

Предвидените дейности по измиването допринасят не само за визуалния облик на града, но и за неговата хигиена и безопасност. Градските власти изразяват своята благодарност към жителите за тяхното разбиране и съдействие в тези усилия. С подобни регулярни грижи Плевен се стреми да утвърждава своята репутация като град, предлагащ висок стандарт за живеене.