„Продължение на почистването на улиците в централна Плевен на 27 юни“

Последни новини


ПЛЕВЕН, 27 юни – Централната част на град Плевен ще претърпи процес на почистване и измиване на улици днес, 27 юни, като част от продължение на усилията за поддържане на градската среда. От фирмата изпълнител на услугите, ДЗЗД АСА КЛИЙНИНГ, съобщават, че дейностите по почистването включват следните локации:

– ул. „Шипка“
– ул. „Катя Попова“
– ул. „Д. Константинов“
– ул. „Мусала“
– ул. „Сан Стефано“
– паркинга до Параклис-мавзолей „Св. Георги Победоносец“
– ул. „Вардар“
– ул. „Самара“
– ул. „Скопие“
– ул. „Петко Каравелов“

Освен това, предстои завършването на измиването на ул. „Сторгозия“ /Софийската магистрала/. Предвижда се, че всички тезъ дейности ще бъдат извършени в рамките на утрешния ден.

Във връзка с предстоящите работи, общината апелира към жителите и гостите на града да освободят засегнатите улици от паркираните автомобили. „Призоваваме гражданите да съдействат за ефикасното почистване и измиване, като не паркират на посочените сегменти от улиците“, се казва в изявление от Община Плевен.

Инициативата е част от регулярните действия за поддържане на чистотата и привлекателността на градската среда, които са от особена важност за комфорта и здравето на плевенчани, както и за положителния имидж на Плевен като град, грижещ се за своето обществено пространство.