„Променят маршрута на тролеи 33 заради ВиК авария в Плевен“

Последни новини


Плевен, 19 юни 2024 – В жилищен комплекс „Кайлъка“ в Плевен се налага временна промяна в маршрута на тролейбусна линия №33 заради авария на вътрешен водопровод. Информацията бе потвърдена от инж. Ангел Несторов, управител на общинското дружество „Тролейбусен транспорт“. Той съобщи, че тролейбусите по линия №33 ще следват маршрута на линия №3 – от жилищен комплекс „Сторгозия“ до моста на входа на парк „Кайлъка“, докато продължава отстраняването на аварията.

От „ВиК“ – Плевен са уточнили, че аварираното съоръжение се намира в близост до блок 344 в жк „Кайлъка“. Заради инцидента, водоснабдяването в района се прекъсна от 18 часа днес. Екипите на „ВиК“ обачом работят неуморно и се очаква проблемът да бъде разрешен до края на деня, и водата да потече отново в домовете на засегнатите жители.

Докато се извършват ремонтните дейности, живущите в района се призовават да бъдат търпеливи и да следят за актуална информация относно маршрутите на обществения транспорт и водоснабдяването. Общината уверява, че всичко възможно се прави за бързото възстановяване на нормалните условия за живот в района.