Разговор за ползата от кърменето организират в ДКЦ „Авис Медика” в Плевен [ИП]

Здравеопазване

По повод Световната седмица на кърменето (1 – 7 август), в ДКЦ „Авис Медика” в Плевен организират среща-разговор с млади и бъдещи майки на тема „Защо кърмата е съвършена храна”. Срещата ще се проведе на 4 август, събота, от 11 часа. Презентация по темата ще направи Марияна Цветанова, акушерка в „Авис Медика”. Христина Янева, по-известна сред майките като Хедра, ще представи книгата си „Всичко за кърменето”. В нея Христина Янева, сертифициран консултант от IBCLC, е разгледала теми, които вълнуват както кърмещите майки, така и бременните жени, татковците и бабите. От „Авис Медика” напомнят, че в книжарници „Сиела” правят намаление на цената на книгата – цели 20%.
Вход за срещата е свободен и са поканени, мами, татковци и баби.
В рамките на Световната седмица на кърменето в Плевен ще има и друга проява. Тя е на 7 август, от 10.30 часа в Дисни мания вкв. „Мара Денчева”. Та ще бъде организирана Работилница „Писмо до моето кърмено бебе” и среща разговор с бременни и кърмещи майки.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com