Разтърсващ тричасов рок концерт подариха на Плевен бандата „Криминале“ и Хор „Гена Димитрова“ [ПД]

Акценти

Фронтменът на „Криминале“ – Наско
Разтърсващ тричасов рок концерт подариха на Плевен бандата „Криминале“ и Хор „Гена Димитрова“. Площад „Възраждане“ събра стотици граждани на различни възрасти, дошли да се заредят с добро настроение, да пеят заедно с изпълнителите и да танцуват на вечните рок парчета на велики световни групи и изпълнители.
Адреналина вдигна рок група „Криминале“ с кавъри на велики хитове. Към тях се присъединиха певицата Биляна Добрева, музикантите Тони Ангелов със своя тромпет и Никола Дамянов, който допълни цялостното звучене с тенор-саксофона си.
Кулминация на вечерта беше появата на сцената на Хор „Гена Димитрова“ с диригент Анелия Дечева, който изпълни заедно с рокаджиите световни хитове на Queen, Deep Purple, ABBA, Evanescence и авторското парче на „Криминале“ – „Ти си магия“, което обра овациите на публиката. Финалното общо парче беше подходящо допълнено от гайдата на Красимир Кондов.
„Криминале“ и хор „Гена Димитрова“ с диригент Анелия ДечеваЕкзалтираните фенове на рока ясно заявиха, че не желаят концертът да приключва, затова музикантите от „Криминале“ продължиха щедро да ги даряват с енергия и добра музика в многоцветната плевенска нощ.
Биляна ДобреваСъбитието е част от мероприятията, с които Община Плевен отбелязва празника на града 15 май.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com