РУО - Плевен. Свободни работни места

РУО Плевен обявява свободна позиция за социален работник по проект „Успех за теб“ в ОбУ „Никола Й. Вапцаров“, с. Вълчитрън

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Областното управление на образованието в Плевен обяви ново свободно работно място за позицията „Социален работник“ по проект „Успех за теб“ в Основно училище „Никола Й. Вапцаров“ в село Вълчитрън, община Пордим. Позицията е налична от 25 октомври 2024 г. и е с непълно работно време.

Изискванията за кандидатстване включват завършено средно специално образование в областта на хуманитарните, обществените и други науки. Не се изисква предишен трудов стаж, но необходимата компютърна грамотност е важен аспект за заемане на длъжността. Назначението ще бъде на трудов договор за определен срок.

Желаещите да кандидатстват за мястото трябва да представят заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от диплома за завършена степен на образование и квалификация, както и справка за придобития стаж и професионален опит. Документите ще се приемат в сградата на училището на адрес ул. „Лачко Ангелов“ 2, село Вълчитрън, от 28 до 30 октомври 2024 г. За допълнителна информация е предоставен телефон за връзка: 0884 878 785.

Забележка: Изисква се свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед само от кандидата, който ще бъде нает на работа.