РУО - Плевен. Свободни работни места

РУО Плевен търси образователен медиатор за ОбУ „Отец Паисий“ в с. Радомирци! Одобрението ще стартира от 15 октомври 2024 г.

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен обявява ново свободно работно място за позицията образователен медиатор в Обединено училище „Отец Паисий“ в село Радомирци, община Червен бряг. Свободното място е заето от 15 октомври 2024 година, като кандидатстването за него започва от 9 октомври до 11 октомври 2024 година.

За позицията на образователен медиатор се изисква кандидатите да имат завършено средно общо образование, като не е задължително да имат предишен трудов стаж. Трудовият договор ще бъде за определен срок, с пълно работно време.

Кандидатстващите трябва да предоставят заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа, удостоверяващ завършената степен на образование и квалификация, както и справка за придобития стаж и професионален опит.

Документите се подават на адрес село Радомирци, ул. „Скобелев“ №3 в сградата на училището.

За повече информация, желаещите могат да се свържат с училището на телефон 0878774635. След приключване на процедурата по подбор, избраният кандидат ще трябва да представи копие от свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед.