Свежата комедия на абсурда „Няма места“ гостува в Плевен [ПД]

Култура

Свежата комедия на абсурда „Няма места“ ще гостува на сцената на ДКТ „Иван Радоев“ в Плевен, информират от културния институт. Спектакълът ще е на 13 юни от 19 часа. Първата реализация на текста на Емил Йотовски е на екип на Театрално-музикален център Кърджали.
Пиесата разказва за характера на времето, в което живеем. В нея всичко става по български – по трудния, сложния начин. В малък селски хотел, близо до морето, се срещат група хора, които животът трудно би събрал. Хора, на които никак не са им чужди алчността, завистта или глупостта.
В спектакъла участват актьорите Мая Бежанска (гост), Борислав Христов, Калчо Иванов, Атанас Атанасов, Мустафа Исмаил, Божидар Георгиев, Адриана Кънчева и Елица Захариева.
Режисьор е Гълъб Бочуков, сценографията е на Николай Нинов, костюмите – на Томиана Томова – Начева, а музиката – на Димитър Ганев.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com