Свободна позиция за учител в ДГ „Бодра смяна“ – филиал с. Реселец, община Червен бряг, от 14 октомври 2024 г.

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Районното управление на образованието в Плевен обяви ново свободно работно място за позицията учител в детска градина „Бодра смяна“, филиал в село Реселец, община Червен бряг. Търси се квалифициран специалист с магистърска степен по предучилищна педагогика и наличен трудов стаж. Работното място ще бъде достъпно от 14 октомври 2024 година и е заето на пълно работно време със срочен трудов договор, съгласно чл.68 ал.1 т.1 от Кодекса на труда.

Кандидатите трябва да подадат своите документи в периода от 4 до 9 октомври 2024 г. в сградата на ДГ „Бодра смяна“ на ул. „Екзарх Йосиф“ №48 в град Червен бряг, между 9:00 и 16:00 часа. Необходими документи за кандидатстване са заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа, удостоверяващ завършеното образование и квалификация, както и справка за придобития стаж и професионален опит, потвърдена с копие от трудова книжка. За изборения кандидат ще се изисква също копие от свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед.

За допълнителна информация или въпроси, заинтересованите могат да се свържат с ръководството на детската градина на телефон 0884155570.