РУО - Плевен. Свободни работни места

Свободно работно място за огняр в ДГ „Люляк“, село Малчика – кандидатствайте от 15 до 21 октомври 2024г.

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен обяви ново свободно работно място за позицията „огняр“ в детска градина „Люляк“, село Малчика, община Левски. Работната позиция ще бъде достъпна от 15 октомври 2024 година. Изискванията за заемане на длъжността включват минимум средно общо образование. Няма посочен изискван трудов стаж или специални квалификации за кандидатите.

Работата е на пълен работен ден и се предлага с трудов договор за определен срок. Желаещите да кандидатстват за позицията могат да подават необходимите документи от 15 октомври до 21 октомври 2024 година в сградата на детска градина „Люляк“, разположена на адрес: ул. „Дружба“, №25, село Малчика.

За участие в конкурса е необходимо да се предоставят заявление за заемане на длъжността, копие от документ удостоверяващ завършеното образование и квалификация, както и свидетелство за съдимост, ако кандидатът е прекъсвал трудово правоотношение за повече от шест месеца. След окончателния подбор, избраният кандидат ще трябва да предостави и карта за предварителен медицински преглед.

Повече информация може да бъде получена на телефон 0885372212.