РУО - Плевен. Свободни работни места

Свободно работно място за учител по математика в ОбУ „Отец Паисий“, с. Радомирци – кандидатствайте до 21 ноември 2024 г.!

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен обяви ново свободно работно място в Обединено училище „Отец Паисий“ в село Радомирци, община Червен бряг. Търси се учител по математика и комуникационни и информационни технологии на пълен работен ден за определен срок. Длъжността ще бъде свободна от 25 ноември 2024 година.

Кандидатите трябва да притежават висше образование, минимум бакалавърска степен, с квалификация учител по математика. Няма изисквания за трудов стаж или допълнителни квалификации. Желаещите да заемат позицията трябва да подготвят заявление, професионална автобиография, копие от удостоверение за завършено образование и квалификация, както и справка за придобития стаж и професионален опит.

Документи за кандидатстване ще се приемат в сградата на училището, намираща се на ул. „Скобелев“ 3 в село Радомирци. Крайният срок за подаване на документи е 21 ноември 2024 година. За повече информация, кандидатите могат да се свържат с училището на телефон 0878774635.

Забележка: След избора на подходящ кандидат, той ще трябва да представи свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед.