СКО Север стартира с трето място за купа ”Variant 5 days-2018” [ИП]

Последни новини

Иван Димитров е с най-добро класиране от СКО Север /Плевен/ в старта на средна дистанция от международното състезание по ориентиране за купа ”Variant 5 days-2018”. Той завърши на трето място в Отворения маршрут. Плевенчанинът преодоля 2.9 км със 130 метра изкачване и 13 контролни точки за 1:08:34 часа. Най-бърз бе Мартин Колев.
Малко не достигна на Здравко Колев да дублира успеха на Димитров. Той финишира четвърти при момчетата до 14 години. Тук съотборника му Калоян Иванов е седми. По трасето от 2.1 км с 90 метра изкачване и 9 контроли най-добър бе Михаил Балабанов от Узана /Габрово/.
При момчетата до 16 години Никола Иванов измина 3.5 км със 160 метра изкачване и 16 контролни точки с пето време. Победител е Александър Иванов от Варна. Милен Гургуров е седми при мъжете до 50 години, а Вилиана Гургурова е осма в надпреварата на момичетата до 14 г.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com