Спартак Плевен загуби от Рилски спортист в спора за Sesame Суперкупа

БАСКЕТБОЛ Спорт


**Спартак Плевен се провали в битката за Sesame Суперкупа на България**

Спартак Плевен не успя да завоюва Sesame Суперкупа на България, след като загуби от Рилски спортист с 76:95 в „Арена Самоков“. Старши треньорът Любомир Минчев не скри своето разочарование след срещата, но прие случилото се философски и призна трудната ситуация, в която се намира отборът.

„Не играхме по начина, по който желаех. Вярно е, разочарован съм, но и отборът също. Аз съм взел решението да участваме в този мач, въпреки че знаех, че не сме напълно готови. Трябваше всичко да съм премислил по-добре и да предотвратим това разочарование. Без значение от резултата, вярвам, че избрах правилно,“ коментира Минчев.

„В последния мач имаше и позитивни моменти, но този път не играхме добре, изключвайки последните пет минути. Няма как да коментирам положителни аспекти сега,“ допълни специалистът.

„Очевидно е, че не сме готови да играем три мача в рамките на една седмица. Въпреки всичко, това е шанс за нас и не трябва да се отказваме. Знаех, че не сме подготвени, вземайки предвид кога се събрахме и кога пристигна последният ни играч. Всичко това е напълно резонно,“ призна Минчев.

„Да, както играчите, така и аз сме разочаровани. Но това е наш проблем и трябва да се справяме с тежките ситуации. Едно отбор показва своя характер именно в тези трудни моменти, а не когато всичко е лесно,“ заключи Минчев.
Информацията за тази новина е предоставена любезно от bgbasket.com

Вашият коментар