Станислава Нехризова ръководи нова правна дирекция в Плевен Община

Последни новини


Плевен, 15 юли 2024 г. – Община Плевен обяви назначаването на Станислава Нехризова за новия ръководител на Дирекция „Правно и нормативно обслужване, обществени поръчки и проекти“. За позицията бе представена днес от кмета д-р Валентин Христов, по време на оперативното седмично заседание пред обществеността и медии.

Станислава Нехризова, която има образование в правната сфера със степен магистър от Русенския университет „Ангел Кънчев” и допълнителна магистратура в сферата на химическото инженерство, ще поеме важни ръководни решения в общината. Г-жа Нехризова натрупа 10 години професионален опит на ръководни позиции в публичния сектор, включително в Община Кнежа и Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ към Министерство на вътрешните работи, и заяви, че е мотивирана да се впусне в новите професионални предизвикателства. Тя е семейна с едно дете.

„Ще разчитам на екипната работа на трите отдела, защото тази сфера се характеризира с един много широк спектър от необходим опит, който смятам, че е налице в тях“, коментира г-жа Нехризова.

Освен г-жа Нехризова, бяха представени и две нови попълнения в общинския апарат – Николай Георгиев като началник на общинския отдел „Инспекторат“ и Владислав Славчев начело на отдел „Невъоръжена охрана“. И тримата избрани кандидати са преминали през законовите процедури за назначение.

В ръководството си, Станислава Нехризова ще насочи основно внимание към проектите на Община Плевен, като акцентира на тяхната целесъобразност, обосновка и успешно прилагане с цел достигане до широк кръг целеви групи.