Съдействие по проблеми с поддържането на градската среда потърсиха плевенчани от депутата Владислав Николов [ИП]

Политика

В приемния си ден за граждани днес народният представител Владислав Николов бе потърсен за съдействие по въпроси, касаещи чистотата на детските площадки в Плевен. Родители коментираха, че на много места грижата за приличното състояние на площадките е оставена единствено и само на отговорността и активността на родителите. Като конкретни примери за това хората посочиха детската площадка, която се намира на гърба на блок 24 в жк „Мара Денчева” и друга, която е в непосредствена близост до блок 21 в същия квартал зад детската градина.
„Далеч сме от мисълта, че като граждани, ние нямаме ангажимент  към поддържането на чистотата, но когато това е оставено единствено и само на нашата добра воля, вече граничи с безхаберие”, коментираха родителите.
Друг проблем, който бе поставен на вниманието на народния представител Владислав Николов, бе липсата на навес на спирката на градския транспорт при блок 345 в жк „Кайлъка”. Вече повече от година хората очакват Общината да откликне на техните сигнали. По думите им до настоящия момент реакция няма. „Миналата година възрастни жени сядаха по тротоара, докато чакаха тролея, очевидно и тази година това ще продължи да е така. Да не говорим, че сега идва сезонът на дъждовете и снеговете, но за Община Плевен, очевидно, поставянето на навес и пейка на спирката на блок 345, отново остава извън приоритетите.”, възмутени разсъждаваха гражданите. Те настояха народният представител Владислав Николов да съдейства за решаването на тези проблеми.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com