„Тик Ток Ландия“ Дарява Средства за Зоопарка в Плевен на 1 юни – Празненство и Анимационни Герои очакват Децата

Последни новини


На 1 юни, в Деня на детето, малчуганите в Плевен ще имат уникалната възможност да се насладят на вълшебен детски празник под наслов „Пеем от сърце за зоопарк – Плевен“. Събитието ще се проведе в Летния театър в живописния парк „Кайлъка“, а началният час на забавленията е обявен за 17:00.

Детската програма обещава страхотно шоу с участието на „Тик Ток Ландия“, където ще гостуват любими анимационни герои като Мики и Мини, Мечо Пух, Том и Джери, Бъни и много други. Телевизионният водещ Владислав Славов и балет Веда Джуниър ще бъдат част от празника, ангажирайки децата с песни и танци.

Славов подчерта значението на шоуто като посредник за създаване на вълшебни моменти и за предпазване на децата от интернет агресия: „Целта ни е да създадем вълшебни спомени за децата и техните семейства, като същевременно подкрепим и една благородна кауза – да съберем възможно най-много средства за зоопарка в Плевен. Нашите малки зрители могат да очакват вълнуващи срещи с любими анимационни герои и заснемане на ТикТок клипове.“

Благотворителността не е пренебрегната – част от приходите от продажбата на билети ще бъде дарена за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“, разкривайки благородната цел на организаторите и подкрепата на Община Плевен.

За участието си в „Тик Ток Ландия“, децата и техните родители могат да закупят билети на цена от 10 лева. Продажбите се осъществяват на касата на „Арт събития“ на пл. „Свобода“ №19, както и в Търговски център „България“. За допълнителни въпроси и информация, желаещите могат да се обърнат към Любомир Андреев на телефон 0878 207 700.

Празникът обещава да бъде незабравимо преживяване, при което магията на анимациите оживява и дарява радост и смях на най-малките.