„Турнето „Обич и песен“ събира звезди в парк „Кайлъка“ на 09 юли“

Последни новини


В Летния театър в приказния парк „Кайлъка“ скоро ще зазвучат известни мелодии, които обединяват различни поколения българи. Концертът „Обич и песен“ ще се проведе на 09 юли 2024 г., като част от националното турне със същото име. Зрителите ще имат уникалната възможност да се насладят на обичани имена от българската музикална сцена.

Турнето отбелязва 50 години на сцена за легендарната рок група „Диана Експрес“, а също така ще включва диско хитовете на братя Аргирови и класическите естрадни изпълнения на Мими Иванова. Нелина ще представи фолклорни и български поп мелодии, докато Силвия и Теди Кацарови ще допринесат за рок наслажденията. В програмата ще бъде включена и Мая Нешкова, чийто глас озвучи „Честит рожден ден“ – песента на 8 милиона българи.

Публиката ще има възможността да чуе докосващи сърцето композиции като „Майчице свята“, „Наследство“, „Срещу вятъра“, „Стари мой приятелю“, „Блус за двама“, „Честит рожден ден“ и „Просто те обичам“. Любимите песни, които преминават поколенията, ще звучат в една вечер изпълнена с красива музика и много емоции.

Концертът „Обич и песен“ обещава на своите посетители незабравима вечер, започваща в 20:30 часа. За онези, които желаят да станат част от музикалното събитие, билети могат да бъдат закупени на каса „АРТ събития“ в Търговски комплекс срещу хотел „Ростов“, и онлайн чрез платформите eventim.bg и grabo.bg.