Успешен старт на кампанията „Ваканция без грижи“ в град Пордим [ИП]

Последни новини

Огромен интерес предизвика спортната кампания „Ваканция без грижи“ още при стартирането й от град Пордим. Тя се организира от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на народния представител Владислав Николов и с подкрепата на Кмета на община Пордим Детелин Василев.
Деца на възраст от 5 до 15-годишна възраст се състезаваха в различни спортни и занимателни игри. Най-големи емоции предизвика стрелбата с водни писолети.

Победителите в състезанията бяха наградени от патрона  на инициативата Владислав Николов. Всички участници бяха поздравени от секретаря на Община Пордим Вацка Хорозова и от Председателя на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов. Сред официалните гости бяха заместник- кметът на общината Борислав Александров, служители на общинската администрация и др.

На 2 август 2018г. от 10:00 часа на централния площад в село Брест ще се проведе второто издание на кампанията, подкрепена от кмета на село Брест Цецо Луканов. Всички желаещи могат да вземат участие, като организаторите гарантират безупречно шоу, награди и емоции.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com