Хиляди аплодират Лили Иванова на студен концерт в Плевен

Общество


Лили Иванова изнесе концерт на откритата сцена на Летния театър в парк „Кайлъка“ в Плевен тази вечер. Въпреки необичайно студеното септемврийско време, над хиляда почитатели на иконата на българската естрада се събраха, за да я аплодират бурно след всяко нейно изпълнение.

С Лили Иванова на сцената бяха музикантите от LI Orchesta – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и трио LaTiDa (беквокали).

По време на концерта, примата изпълни някои от най-популярните си хитове като „Ненужен спомен,“ „Този свят е жена,“ „Бурната река,“ „Невероятно,“ както и класиките „Щурче,“ „Детелини“ и „Ветрове,“ които публиката не пропусна да пее и танцува заедно с нея. Финалът на вечерта бе ознаменуван с изпълнението на песента „Камино.“

Концертът в Плевен бе част от турнето на Лили Иванова, което ще продължи на следните дати: 12 октомври в Смолян, 13 октомври в Кърджали, 15 октомври в Пазарджик, 18 октомври във Враца, 19 октомври в Перник, 14 ноември в Панагюрище, 18 ноември в Кюстендил и 20 ноември в Сандански.

Кулминацията на турнето ще бъде на 14 декември в Арена София, където Лили Иванова ще пее за трети път от 2012 година насам и за втори път през последните две години.

Източник: БТА.