Шкумбата с национално турне за своя 70-годишен юбилей

Плевен днес


Известният български хуморист Димитър Туджаров, познат на всички като Шкумбата, планира поредица от шоута из цялата страна в чест на своя 70-годишен юбилей, като обиколката ще бъде на национално ниво.

Ще му партнира известният изпълнител Стенли, който ще представи своите най-известни музикални творби.

Откриващото представление е насрочено за 17 юни, в 20 часа, в Летния театър в Плевен. Информация относно билетите скоро ще бъде налична през Eventim, Grabo и местните билетни разпространители.

Шкумбата продължава да бъде един от най-обичаните комици с десетилетия на сцената. Неговата кариера е изпълнена с овациите на публиката, благодарение на представления като „Смях до сълзи“, „Животът иска жертви, но няма да сме ние“, „Параграф 23“, „Скръбна вест“ и „Луд за отвързване“. С репертоара си от хумористични аудиокасети от 80-те години и успешни хумористични албуми и две книги — „Шкумбата се смее“ и „Хумористично селфи“ — той остава значима фигура в българската комедийна сцена.

И отделно, за читателите на Dnes.bg, Шкумбата реши да сподели един виц за подобряване на настроението в мрачния и дъждовен ден:
„Осъдиха чалга певец и рок изпълнител на смърт. Попитаха ги какви са техните последни желания.
Чалга певецът каза: – Искам да изпея „ДокоДоко“!
Рок изпълнителят отговори: – Удавете ме преди този да започне!“

Информацията в статията е предоставена от dnes.bg.