Ясни участниците от Плевенска област за купата на АФЛ [ИП]

Последни новини

Шест отбора от Плевенска област ще участват в турнира за купата на Аматьорската футболна лига /АФЛ/ – сезон 2018/2019 година. Областният съвет на БФС – Плевен залага на четирите ни представитела в първенството на Северозападната Трета лига – Спартак /Плевен/, Вихър /Славяново/, Партизан /Червен бряг/, Левски /Левски/, два отбора от А областната група – Вихър /Гулянци/ и Ювентус /Малчика/. Предстои съставяне на програмата и изтегляне на жребий за определяне на съперниците. Победителят на областта трябва да бъде излъчен до края на месец октомври тази година. Той ще продължи участието си в следващия кръг срещу най-добрите от Северозападния регион.
Турнирът се провежда в три етапа – областни квалификации /през септември и октомври/, квалификационни срещи с участието на областните първенци /ноември – март/, полуфинали и финал /април –  май/. Мачовете от последния етап се играят на неутрален терен.
Купата на АФЛ се провежда по системата на елиминиране в една среща. Ако резултатът остане равен след края на редовното време, продължения не се играят, а директно се изпълняват дузпи до излъчване на победителя.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com