1600 лв събраха щедри дарители в Плевенския окръжен съд за лечението на Хриси от с. Ясен [ПД]

Общество

Християн Бозуков
1600 лв събраха щедри дарители в Плевенския окръжен съд за 13-годишния Християн Бозуков от село Ясен, който се лекува от тумор в мозъка в Турция, информира иницаторът на благотворителната кампания Миглена Цанова. Средствата са събрани чрез дарителска кутия, поставена в Съдебната палата. Те ще бъдат добавени към 10 000 лева, които бяха набрани чрез Великденски базар, благотворителен концерт и по банков път.
Кампанията в подкрепа на детето приключи официално, но средства се събират в още две дарителски кутии, поставени в два хотела. Те ще бъдат отворени идния петък и ще бъдат обявени набраните средства чрез тях.
„Благодаря на всички дарители и участници в кампанията. Бъдете благословени!“, обръщат се към всички хора с добри сърца от екипа „Усмивка за Хриси“. И добавят, че ако са необходими още средства за лечението на детето, ще бъде обявена нова дарителска кампания.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com