20 плевенчани ще ръководят футболни срещи в Северозападната Трета лига [ИП]

Последни новини

Общо 20 рефери и делегати от Областния съвет /ОС/ на БФС – Плевен ще обслужват двубоите от първенството на Северозападната Трета аматьорска футболна лига. Четирима от тях – Александър Димитров /председател на ОС БФС – Плевен/, Пенчо Моллов, Тони Вашков и Венцислав Катинов са делегатите, които следят за нормалното провеждане на мачовете.
Четирима са и главните съдии. Румен Христов ще ръководи срещи и във Втора професионална лига. Мирослав Михайлов пък е и в ранглистата за арбитрите, които ще свирят мачовете от националните шампионати на подрастващите – U15, U17 и U19. Мариян Блажев и Цветан Георгиев са другите плевенски рефери със свирка в Северозападната Трета лига.
Сред асистент реферите най-изтъкнатото име е Мартин Мачев. Той е в ранглистата на Втора професионална лига. Съдийската комисия на БФС го категоризира като перспективен, което показва, че ще го назначава и като асистент съдия на срещи от елитната Първа професионална лига.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com