21-годишен мъж от с. Градежница, без книжка и с дрога, бяга от полицията [ЛТ]

Ловеч

В РУ Луковит е образувано бързо производство срещу 21-годишен мъж от гр.Етрополе, който на 18 май е установен да управлява мотоциклет «Ямаха» без регистрация. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в местното полицейско управление.
Полицията в Тетевен е задържала 21-годишен мъж от с. Градежница, който на 18 май при управление на лек автомобил «Пежо» не е спрял на подаден от полицейски служител сигнал със стоп-палка и е продължил движението си, като е увеличил скоростта. Малко по-късно полицаи са установили и задържали извършителят.
21 –годишния мъж е шофирал без да притежава свидетелство за правоспособност и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.  При тестването му с техническо средство дрегер „drug check 3000“, устройството е отчело наличието на амфетамин и метамфетамин. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.
В РУ Тетевен е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 18-годишен младеж от с.Глогово, който на 20 май е установен да управлява лек автомобил в с. Градежница след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,81 промила.
В РУ Ябланица за срок от 24 часа е задържан 25-годишен мъж от с.Златна Панега, който на 19 май е установен да управлява лек автомобил в селото с 1,35 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство.
В РУ Ловеч е започнато бързо производство срещу 63-годишен мъж, който е установен да управлява мотопед «Балкан» с регистрационна табела издадена за друго превозно средство.
В РУ Троян е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 19-годишен младеж от с.Дълбок дол, след като на 19 май при извършена му полицейска проверка и последвал личен обиск, в джоб на дрехите му е открито пакетче с 0,48 грама суха зелена тревиста маса, която при извършения полеви тест реагира на  марихуана.
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu