32-годишен мъж от Ловеч е задържан и срещу него е образувано досъдебно производство – противозаконно е отнел таксиметров автомобил „КИА“ [ЛТ]

Ловеч

В РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 21-годишен жител на гр.Мездра след като на 03 юни около 17.40 ч. при полицейска проверка е установено, че управлява лек автомобил след употребяа на наркотични вещества.
В РУ Троян е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 16-годишен младеж от града след като при получен сигнал е извършена проверка в обитавано от него жилище и полицаите са открили и иззели около 10 грама суха зелена тревиста маса, която при направен полеви тест реагира на канабис /марихуана/ .Работата по случая продължава.
В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 31-годишен мъж от гр. Троян, след като на 02 юни около 11.50ч при извършен му личен обиск, в джоб на дрехите му е открито топче с канабис , с общо тегло около 1.02 грама с опаковката.
 32-годишен мъж от Ловеч е задържан и срещу него е образувано досъдебно производство след като на 03 юни около 04.45ч. в близост до ресторант „Оникс“ противозаконно е отнел таксиметров автомобил „КИА“. Отнетото превозно средство е установено  непосредствено след това на ул. «Бяло море» в града.
 
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu