40-годишен мъж е задържан за хулиганство и удар по полицейски служител [ЛТ]

Ловеч

На 07 април около 18.00 часа екип на РУ Ловеч е реагирал на сигнал за скандал между 3 лица в междублоковото пространство на бл. 208 и бл.204 в ловешкия квартал «Здравец».
Един от участниците в разпрата – 40 годишен мъж от гр.Ловеч не се е подчинил на полицейско разпореждане и при опит да бъде задържан е ударил полицейски служител. Мъжът е задържан незабавно, а по случая е образувано бързо производство.
На 06 април, в хода на проверка в автоморга в Луковит полицейски служители са установили лек автомобил  „Фолксваген“, без регистрационни табели, за който след направена справка е установено,  че е обявен за издирване в ШИС от Германия  през януари 2018 година. Автомобилът е предаден доброволно, а за случая е уведомено  бюро „СИРЕНЕ“.
28-годишен мъж от с.Карлуково е задържан по подозрение, че на 08 април около 00.30ч. е унищожил две от гумите на паркиран в селото лек автомобил «Опел Астра». По случая е образувано досъдебно производство.
В РУ Луковит за срок от 24 часа е задържан 17-годишен младеж от с.Карлуково, който на 09 април около 22.40ч. е установен да управлява лек автомобил без да притежава свидетелство за правоуправление и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.
 
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu