Община Плевен търси директори за шест детски градини с конкурс в два етапа до 10 юни 2024 г.

Последни новини


Плевен обявява конкурс за директори на шест детски заведения

Община Плевен стартира набирателна процедура за директори на шест от своите детски заведения, включително и такива за деца със специални образователни потребности. На конкуренция могат да се явят кандидати за ръководните позиции на ДГ „Щастливо детство“, ДГ „Юнско въстание“, ДГ „Теменуга“ с групи за деца със специални нужди, ДГ „Ралица“ в Плевен, както и за ДГ „Щастливо детство“ в село Мечка и ДГ „Девети май“ в град Славяново.

Процесът на подбор ще се осъществи в два основни етапа. Първият етап включва писмен изпит с тестове, следван от събеседване и анализ на представена от кандидата концепция за стратегическото управление на детската градина през идните три години. Всички кандидати, които не отговарят на началните условия и изисквания, ще бъдат уведомени писмено за причините за тяхното недопускане до конкурса. Що се отнася до одобрените участници, те ще получат писмени уведомления за детайлите около провеждането на писмения изпит – дата, час и място.

Заинтересованите лица трябва да подадат своите документи за участие в конкурса най-късно до 10 юни 2024 г. Кандидатстването се осъществява чрез подаване на писмено заявление с приложенията към него в запечатан плик, който трябва да съдържа имената на кандидата, точния адрес, телефон за контакт и наименованието на детската градина, за която се подава заявлението. Това може да стане лично или чрез упълномощен представител всяка работна ден между 8:30 и 17:00 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите, находящ се на площад „Възраждане“ № 4, гр. Плевен.

Община Плевен предоставя допълнителна информация относно изискванията към кандидатите, делните срокове и необходимите документи на официалния си уебсайт: https://pleven.bg/bg/vakantni-dlazhnosti/konkurs-za-zaemane-na-dlazhnostta-direktor-na-obshtinski-detski-gradini.