„Спартак Плевен срещу Рилски: Оспорван четвърти полуфинал в Sesame НБЛ“

БАСКЕТБОЛ Спорт


Интензивните съревнования на плейофите в Sesame НБЛ преминават в следващия етап с все по-напрегнатите мачове. Очаква ни четвъртият мач от полуфиналния рунд днес, където се изправят един срещу друг отборите на Спартак Плевен и Рилски спортист. Феновете могат да следят развоя на игрите и да намират препоръки за предстоящите срещи на BGbasket.com, като източник на информация се използват коефициентите от Sesame.bg.

Спартак Плевен ще се изправи срещу Рилски спортист на 14 май, вторник, от 19:00 часа в спортна зала „Балканстрой“.

Рилски спортист успяха да възстановят домакинско предимство след предишния мач, който спечелиха със 90:82, излизайки на водеща позиция с 2:1 победи в сериите. Тази победа бе първата им на терена на Спартак Плевен през този сезон, благодарение на силните изпълнения на Алън Арнет и Майкълин Скот, реализирали общо 40 точки. И двамата получиха подкрепа в зоната за атака от Алекс Симеонов и Мирослав Васов, а положителна новина за тима бе и включването на Александър Янев в отбора, очаква се скоро да се включи активно в игра.

От друга страна, Спартак Плевен se намират под напрежение и техните здравословни проблеми продължават да се увеличават. Ключовите играчи Талиб Занна и Константин Тошков получиха контузии по време на последния мач, като вторият не успя да довърши играта. Отсъствието на заболялия Алекс Ломакс допълнително влоши положението в линията на гардовете, където Станимир Маринов остана единственият здрав, но не в пълна форма. Вероятността Тошков и Ломакс да участват в днешния мач остава несигурна.

Препоръка за залог: Победа на който и да е от тимовете с малка разлика от 1 до 5 точки.

* Участие в хазартни игри носи риск от развитие на зависимост. За повече информация относно отговорния хазарт и как да се предпазите от рискове, посетете раздела „Отговорна игра“ на sesame.bg и уебсайта на НАП.
Информацията за тази новина е предоставена любезно от bgbasket.com