РУО Плевен обявява свободна позиция за пазач в ПГХТ „Юрий Гагарин“, Червен бряг – кандидатстванията започват на 7 октомври 2024 г.

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието Плевен обяви ново свободно работно място за позицията на пазач в Професионалната гимназия по хранителни технологии „Юрий Гагарин“ в град Червен бряг. Вакантното място ще бъде достъпно от 14 октомври 2024 година и е с пълно работно време по трудов договор за определен срок.

За желаещите да кандидатстват, се изисква завършено средно общо образование, както и квалификация в областта на охраната, с акцент върху физическата охрана на обекти. Освен това, кандидатите трябва да имат поне три години трудов стаж в подобна позиция.

Документите за кандидатстване, които включват заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от диплома и справка за придобития стаж, ще се приемат в периода от 7 октомври 2024 г. до 9 октомври 2024 г. в сградата на ПГХТ „Юрий Гагарин“, стая № 14 на ул. „Струга“ № 17. За повече информация, кандидатите могат да се свържат с администрацията на тел. 0878438785.

Важно е да се отбележи, че от избрания кандидат задължително ще се изисква свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед.