РУО - Плевен. Свободни работни места

Свободно място за помощник-учител в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ по проект „Успех за теб“ в село Крушовица, община Долни Дъбник

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

В ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Крушовица, община Долни Дъбник, бе обявено ново свободно работно място за длъжността помощник-учител по проект BG05SFPR001-1.001-0001 „Успех за теб“. Позицията е налична от 9 октомври 2024 г., като предлаганото работно време е непълно и ще бъде сключен трудов договор за определен срок.

Изискванията за заемане на длъжността включват висше образование със степен магистър в областта на педагогиката. Трудов стаж не се изисква, което предоставя възможност и на млади специалисти да кандидатстват за позицията. Кандидатите трябва да представят заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа, удостоверяващ завършената степен на образование и квалификация, както и справка за придобития стаж и професионален опит.

Документите за кандидатстване ще се приемат в периода от 7 до 8 октомври 2024 г. в сградата на училището на ул. „Димитър Благоев“ №1. За допълнителна информация, заинтересованите могат да се свържат с ръководството на телефон 0896166136. Забележително е, че свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед ще се изискват само от кандидата, който бъде избран за позицията.