РУО - Плевен. Свободни работни места

Обявено свободно място за Главен счетоводител в ПГ „Захарий Зограф“ в Плевен, кандидатствайте до 18 октомври!

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен обяви нова възможност за кариерно развитие в рамките на професионалната гимназия „Захарий Зограф“. Обявено е свободно работно място за позицията „Главен счетоводител“, като желаещите могат да подават документи от 14 до 18 октомври 2024 г. Основното място на работа ще бъде сградата на гимназията, разположена на ул. „Гривишко шосе“ № 2 в град Плевен.

Кандидатите за позицията трябва да притежават висше образование с придобита степен „магистър“ в областта на счетоводството и контрола или финансите и кредита. Професионалният опит в системата на образованието ще бъде считан за предимство, а отличната компютърна грамотност и умението за работа със счетоводни софтуерни продукти са задължителни. Опит в работата по проекти също ще бъде ценен.

Предложената позиция е с трудов договор за неопределено време и предвижда пълно работно време. За да кандидатстват, желаещите трябва да подадат заявление, професионална автобиография, копие на диплома за завършено образование, както и документи, удостоверяващи професионален опит. Документите се приемат в сградата на професионалната гимназия, а за допълнителна информация кандидатите могат да се свържат с РУО Плевен на телефон 0878717810 или на електронната поща [email protected].

Имайте предвид, че допълнителни документи като свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед ще бъдат изисквани само от кандидата, който бъде избран за позицията.